Deputat PSD în carantină: Marcel Ciolacu ştie de ce am lipsit, dar e mai uşor să cadă capete mărunte

  • Deputatul PSD Adrian Todor susţine că a lipsit de la moţiune pentru că trebuie să stea în carantină până în 10 septembrie
  • Conform deputatului, în data de 28 august 2020, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Arad a emis o decizie de carantinare pe numele său
  • Adrian Todor: Niciodată nu voi pune interesele politice mai presus de sănătatea publică şi respectarea legii
1040 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD în carantină: Marcel Ciolacu ştie de ce am lipsit, dar e mai uşor să cadă capete mărunte

Deputat PSD în carantină: Marcel Ciolacu ştie de ce am lipsit, dar e mai uşor să cadă capete mărunte

Deputatul PSD Adrian Todor susţine că a lipsit de la moţiune pentru că trebuie să stea în carantină până în 10 septembrie, lucru cunoscut de Marcel Ciolacu: „E mai uşor să cadă nişte capete mărunte, decât să-şi asume responsabilitatea eşecului”.

Deputatul PSD de Arad susţine că în cei patru ani de activitate parlamentară nu a lipsit la nicio moţiune, nu a încălcat niciodată disciplina de partid, nu a avut niciun vot sau vreo acţiune care să nu se încadreze în linia partidului.

„Sunt membru PSD de peste 20 de ani, iar dacă în această perioadă de timp nu am fost nici şantajabil, nici cumpărat de cei care au fost la putere de-a lungul anilor, nu voi fi nici de acum încolo. Nu fac parte din categoria parlamentarilor care s-au plimbat de la un partid la altul, care au plecat cu circ din PSD şi s-au întors cu coada între picioare, în funcţie de cum îi dicta interesul sau de cum i se comanda din anumite zone”, susţine parlamentarul.

Acesta adaugă că lipsa sa de la votul moţiunii are o poveste foarte simplă, pe care preşedintele Marcel Ciolacu o ştie, deoarece i-a trimis documentele justificative, dar e mai uşor să cadă nişte capete mărunte, decât să-şi asume responsabilitatea eşecului cei care nu au putut sau nu au vrut să treacă această moţiune”.

Conform deputatului, în data de 28 august 2020, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Arad a emis o decizie de carantinare pe numele său, pentru 14 zile, întrucât a fost contact direct al unei persoane confirmate pozitiv cu COVID-19.

„Conform legii pe care şi eu am votat-o, alături de colegii din PSD, şi deciziei DSP Arad, am obligaţia de a sta în carantină până în data de 10.09.2020. Asta spune negru pe alb decizia DSP. Ce să înţeleg, domnule preşedinte Marcel Ciolacu? Trebuia să încalc legea şi să mă aleg cu un dosar penal, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, să fiu prezent la parlament şi poate să îmbolnăvesc câţiva colegi, în cazul în care sunt purtător al virusului? Cine respectă legea este dat afară din PSD, după cum aţi anunţat chiar dumneavoastră astăzi sau e considerat trădător? Consider că mi-am făcut datoria de cetăţean responsabil, atunci când am decis să respect legea, aşa cum o voi face întotdeauna. Niciodată nu voi pune interesele politice mai presus de sănătatea publică şi respectarea legii! Chiar cu riscul de a fi dat afară din partidul în care am muncit zi de zi, în ultimii 20 de ani”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici