Deputat USR: Claudiu Manda merge la Bruxelles drept răsplată că a blocat comisia de control a SRI

Deputatul USR Lucian Viziteu a declarat, duminică, potrivit unui comunicat de presă, că preşedintele Comisiei de control SRI, Claudiu Manda, va fi pe lista PSD pentru PE ca răsplată pentru faptul că a blocat practic activitatea comisiei şi a refuzat audierea lui Liviu Dragnea.

3122 afișări
Imaginea articolului Deputat USR: Claudiu Manda merge la Bruxelles drept răsplată că a blocat comisia de control a SRI

Deputat USR: Claudiu Manda merge la Bruxelles drept răsplată că a blocat comisia de control a SRI

“Claudiu Manda va fi pe lista PSD pentru Parlamentul European ca răsplată pentru faptul că în ultimul an şi jumătate a blocat practic activitatea comisiei astfel încât parlamentarii nu au realizat un control real în ceea ce priveşte activitatea Serviciului Român de Informaţii. În tot acest timp Manda a părut să aibă rolul pe care îl avea şi şoriciul domnului Dragnea: acela de mediator între SRI şi liderul PSD. În tot acest timp, în ciuda atenţionărilor mele, domnul Manda a insistat ca toate şedinţele comisiei de control a SRI să fie înregistrate de ofiţeri ai serviciului de informaţii. În tot acest timp, în ciuda solicitărilor mele repetate, Claudiu Manda a refuzat să permită audierea Lui Liviu Dragnea şi a fostului preşedinte Traian Băsescu, oameni care putea oferi informaţii despre chestiuni anchetate de comisie”, a declarat potrivit unui comunicat de presă Lucian Stanciu-Viziteu.

Lucian Stanciu-Viziteu a propus în trecut de numeroase ori audierea la comisie a fostului preşedinte şi a actualului lider PSD.

“În loc să audiem persoane care chiar aveau informaţii, Manda a preferat să aducă la comisie un şir nesfârşit de condamnaţi penal sau de aşa-zişi "influenceri" care nu au interacţionat niciodată în activitatea lor cu SRI. Singurul scop a fost acela de a oferi jurnaliştilor de casă oportunitatea de a prezenta un circ fabricat chiar de PSD-ALDE. Astăzi Manda este răsplătit pentru că a blocat activitatea unei comisii fundamentale pentru democraţia românească. Manda este răsplătit nu pentru că a făcut ceva ci din contră, pentru că s-a opus unei activităţi”, mai susţine Viziteu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici