Deputat USR: „Florin Cîţu nu a vrut să joace, dar vrea să câştige cu 3-0”

Deputatul USR PLUS Bogdan Rodeanu afirmă că, „pentru că nu poate obţine voturi decât cu bani publici, Florin Cîţu a inventat un conflict de natură constituţional: trage de timp”: „Nu au fost nici dezbateri, şi nici vot pentru că echipa Cîţu nu a a avut curajul să intre pe teren”.

992 afișări
Imaginea articolului Deputat USR: „Florin Cîţu nu a vrut să joace, dar vrea să câştige cu 3-0”

Deputat USR: „Florin Cîţu nu a vrut să joace, dar vrea să câştige cu 3-0”

„Pentru că nu poate obţine voturi decât cu bani publici, Florin Cîţu a inventat un conflict de natură constituţional: trage de timp. Au spus că semnăturile de pe moţiune sunt false. Nu au fost”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu.

El precizează că moţiunea de cenzură să fie dezbătută după trei zile de la dată citirii în plenul Parlamentului.

„Pentru asta, Florin Cîţu trebuia să fie prezent în Parlament. El, sau cineva din echipa lui. A absentat şi el, au absentat şi coechipierii. Legea impune ca moţiunea să fie votată exact aşa: “după încheierea dezbaterilor, se procedează la votarea moţiunii de cenzură”.

Astăzi (marţi - n.r.), nu au fost nici dezbateri, şi nici vot pentru că echipa Cîţu nu a a avut curajul să intre pe teren. Practic, Florin Cîţu nu a vrut să joace, dar vrea să câştige cu 3-0. Pentru bani şi pentru funcţii, echipa Cîţu încalcă regulamente, lege şi, mai presus de toate, încalcă Constituţia. Iar PSD se pregăteşte să îl înlocuiască pe Liviu Dragnea cu nimeni altul decât Florin Cîţu”, conchide Rodeanu.

USR PLUS şi AUR au cerut convocarea unei şedinţe a plenului reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului în care să se dezbată şi voteze moţiunea iniţiată de cele două formaţiuni, cerere care nu a putut fi aprobată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici