Deputaţi români, întrevedere cu asistentul Secretarului Apărării al Statelor Unite, Lloyd Austin

Membrii Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor au avut o întâlnire cu dr. Mara Kerlin, asistentul Secretarului Apărării al Statelor Unite, Lloyd Austin, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de Parteneriat Strategic între România şi Statele Unite ale Americii, anunţă Bogdan Rodeanu (USR).

163 afișări
Imaginea articolului Deputaţi români, întrevedere cu asistentul Secretarului Apărării al Statelor Unite, Lloyd Austin

Sursa foto: Facebook/Bogdan Rodeanu

„25 de ani de Parteneriat Strategic între România şi Statele Unite ale Americii. A fost un drum lung, care a culminat cu integrarea României în NATO şi care continuă cu o colaborare temeinică între ţările noastre pentru întărirea Flancului Estic. Cu acest prilej, în calitate de vicepreşedinte al Comisiei pentru Apărare, Ordine publică şi Siguranţă Naţională din Camera Deputaţilor, alături de colegii din Comisie, am participat la o întâlnire cu dr. Mara Kerlin, asistentul Secretarului Apărării al Statelor Unite, Lloyd Austin”, anunţă vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, Bogdan Rodeanu.

El precizează că discuţia s-a axat pe situaţia extrem de complicată de la Marea Neagră, ca urmare a invaziei ilegale a Rusiei în Ucraina, pe situaţia generată de presiunile Moscovei asupra Republicii Moldova şi pe securitatea energetică a României şi rolul principal pe care îl are ţara noastră pentru protejarea Flancului Estic al NATO.

Parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii a fost lansat la 11 iulie 1997, cu prilejul vizitei la Bucureşti a preşedintelui S.U.A., Bill Clinton.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici