Deputaţii şi senatorii, moment de reculegere în memoria Regelui Mihai

Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor a început, miercuri, cu un moment de reculegere ţinut în memoria Regelui Mihai.

264 afișări
Imaginea articolului Deputaţii şi senatorii, moment de reculegere în memoria Regelui Mihai

Deputaţii păstrează un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai

Momentul de reculegere a fost propus de preşedintele Camrerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Deputaţii au urmărit apoi pe ecrane fragmente din discursul susţinut de Regele Mihai în faţa Parlamentului în 2011.

Şi şedinţa de plen a Senatului a început, miercuri, cu un moment de reculegere ţinut în memoria Regelui Mihai, la propunerea preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

De asemenea, liderul grupului USR la Senat, Cristian Ghica, a solicitat sistarea dezbaterilor, dar propunerea a fost respinsă.

Călin Popescu-Tăriceanu a anunţat că miercuri, la ora 13.00, va avea loc o şedinţă a Biroului Permanent al Senatului, iar de la ora 14.00 va avea loc o şedinţă a Birourilor Permanente Reunite ale celor două Camere. În cadrul acesteia urmează să fie supusă aprobării organizarea unei şedinţe solemne comune a Parlamentului, marţi, la ora 11:00, pentru a-l comemora pe Regele Mihai.

Regele Mihai a încetat din viaţa, marţi, la ora 13.00, la reşedinţa sa din Elveţia, a anunţat Casa Regală a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici