Deputatul Bogdan Rodeanu spune că PSD şi PNL se poartă ca fanarioţii: nu se sinchisesc de cum trăiesc oamenii

Social-democraţii „l-au protejat pe Virgil Popescu ca să îi pună în cârcă şi mai multe prostii”, afirmă deputatul USR Bogdan Rodeanu, după ce moţiunea împotriva ministrului Energiei a fost respinsă: „Au vrut să aibă un ţap ispăşitor mai mare şi l-au obţinut”.

159 afișări
Imaginea articolului Deputatul Bogdan Rodeanu spune că PSD şi PNL se poartă ca fanarioţii: nu se sinchisesc de cum trăiesc oamenii

„Pesediştii l-au protejat pe Virgil Popescu ca să îi pună în cârcă şi mai multe prostii. Adică i-a durut în cot de facturile la energie, i-a durut în cot de siguranţa energetică a ţării, i-a durut în cot de lipsa investiţiilor în energie regenerabilă. Au vrut să aibă un ţap ispăşitor mai mare şi l-au obţinut. Iar lacrimile de crocodil ale lui Marcel Ciolacu ( care s-a abţinut la vot ) sunt doar ... de crocodil. Despre asta e <guvernarea stabilă> promisă românilor: <voi ne acoperiţi pe noi şi noi vă acoperim pe voi>”, afirmă Bogdan Rodeanu.

El spune că „PSD păstrează ministrul PNL cu tot cu problemele din Energie”.

„Aceleaşi pentru care îl criticau în urmă cu doi ani. Şi PNL va proteja miniştrii PSD, pentru ca acum sunt datori. Iar prostiile făcute de PSD şi de PNL sunt decontate de români. PSD şi PNL se poartă ca fanarioţii: nu se sinchisesc de cum trăiesc oamenii ci doar de ce le iese lor de la cei pe care îi ţin în funcţii publice”, încheie Rodeanu.

Moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsă de Camera Deputaţilor. În favoarea ei au votat 85 de deputaţi, 191 s-au exprimat împotrivă, iar Marcel Ciolacu s-a abţinut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici