Deputatul Corneliu Ştefan vrea să fie preşedinte al PSD Dâmboviţa în locul Rovanei Plumb

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb are contracandidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei din Dâmboviţa, după ce deputatul Corneliu Ştefan şi-a anunţat candidatura, iar printre susţinători este şi vicepreşedintele Senatului, Titus Corlăţean.

639 afișări
Imaginea articolului Deputatul Corneliu Ştefan vrea să fie preşedinte al PSD Dâmboviţa în locul Rovanei Plumb

Deputatul Corneliu Ştefan vrea să fie preşedinte al PSD Dâmboviţa în locul Rovanei Plumb

Deputatul PSD Corneliu Ştefan a scris pe pagina sa de Facebook faptul că şi-a anunţat candidatura la conducerea organizaţiei PSD Dâmboviţa, care a fost condusă până acum de Rovana Plumb.

„PSD Dâmboviţa există şi este o forţă! Am dovedit-o în această seară în care, alături de colegi parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni, am luat <taurul de coarne> să restabilim democraţia, echilibrul, conduita, comunicarea, spiritul de echipă în organizaţia noastră”, a scris Ştefan.

Deputatul le-a mulţumit celor care îl susţin, între care Titus Corlăţean, vicepreşedintele Senatului, şi Daniel Cristian Stan, primarul din Târgovişte.

„Am hotărât să candidez pentru funcţia de preşedinte al PSD Dâmboviţa, nu pentru a ocupa o poziţie înaltă, nu pentru a-mi satisface un orgoliu, ci din dorinţa de a reda acestei formaţiuni mândria, forţa, credibilitatea, munca în echipă, spiritul de conlucrare, de colegialitate, pentru a repune partidul în slujba acestui judeţ, a cetăţenilor care trăiesc în Dâmboviţa. Suntem mulţi, suntem puternici şi vom învinge!”, a mai spus deputatul PSD Corneliu Ştefan.

Conferinţa de alegeri pentru preşedinţia PSD Dâmboviţa va avea loc în 19 ianuarie, iar vicepreşedintele Senatului, Titus Corlăţean s-a înscris pentru funcţia de preşedinte executiv, în echipa lui Corneliu Ştefan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici