Deputatul Eugen Tomac candidează la şefia PMP

Deputatul Eugen Tomac va candida la preşedinţia PMP, el depunând miercuri, în acest sens, moţiunea "România implicată-PMP partidul schimbării", anunţă un comunicat al partidului, remis agenţiei MEDIAFAX.

95 afișări
Imaginea articolului Deputatul Eugen Tomac candidează la şefia PMP

Deputatul Eugen Tomac candidează la şefia PMP (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Liderul moţiunii este domnul deputat Eugen Tomac. Alături de domnia sa, ca principal susţinător al proiectului,a semnat domnul europarlamentar Siegfried Mureşan, propus pentru funcţia de primvicepreşedinte al PMP. Echipa condusă de cei doi militeză pentru reînoirea clasei politice şi îşi propune să răspundă aşteptărilor electoratului român care, aşa cum am văzut la alegerile recente, îşi doreşte un alt mod de a face politică şi un alt tip de politician", se spune în comunicatul PMP.

Termenul pentru depunerea moţiunilor pentru preşedinţia PMP a expirat miercuri la prânz.

Congresul PMP va avea loc în 8 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici