Deputatul Eugenia Barna părăseşte PSD şi se alătură grupului independenţilor

Deputatul Eugenia Barna a anunţat, miercuri, că se alătură grupului independenţilor coordonat de Gabriel Oprea, părăsind PSD, ea spunând că este vorba despre o alegere personală, generată de încrederea pe care o are în succesul proiectului politic de centru-stânga iniţiat de independenţi.

88 afișări
Imaginea articolului Deputatul Eugenia Barna părăseşte PSD şi se alătură grupului independenţilor

Deputatul Eugenia Barna părăseşte PSD şi se alătură grupului independenţilor (Imagine: www.cdep.ro)

"Alăturarea mea grupului parlamentarilor independenţi este o alegere personală, generată de încrederea pe care o am în succesul proiectului politic de centru-stânga iniţiat deputaţii şi senatorii independenţi, de respectul pe care îl port domnilor Gabriel Oprea şi Marian Sârbu şi de apartenenţa mea sindicală", se arată în declaraţia Eugeniei Barna remisă, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Eugenia Barna este, începând de miercuri, membru al grupului parlamentarilor independenţi coordonat de deputatul Gabriel Oprea. Barna este deputat de Timiş şi membru al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială şi al subcomisiei pentru protecţia copilului.

De profesie economist, Barna este vicepreşedinte al CNSLR Frăţia şi a fost membru al PSD din 2003.

Eugenia Barna este al treilea parlamentar care părăseşte PSD şi se alătură grupului independenţilor în această săptămână, după deputaţii Luminiţa Iordache şi Constantin Mazilu. De asemenea, fostul ministru al Tineretului şi Sportului în Guvernul PSD Georgiu Gingăraş susţine grupul independenţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici