Deputatul Marius Bodea a câştigat şefia organizaţiei municipale a PNL Iaşi

Deputatul Marius Bodea a câştigat, duminică seară, şefia organizaţiei municipale a PNL Iaşi, în cel de-al doilea tur de scrutin. El vrea să reorganizeze filiala municipală în aşa fel încât în anul 2020 să existe ”în fiecare scară de bloc un activist liberal”.

1401 afișări
Imaginea articolului Deputatul Marius Bodea a câştigat şefia organizaţiei municipale a PNL Iaşi

Deputatul Marius Bodea a câştigat şefia organizaţiei municipale a PNL Iaşi

Deputatul Marius Bodea a câştigat, duminică seara, alegerile pentru conducerea organizaţiei municipale a PNL Iaşi, primind 257 de voturi.

În discursul pe care l-a ţinut în faţa colegilor săi, Marius Bodea a declarat că ţinta sa este câşţigarea Primăriei Iaşi în 2020.

"A fost o campanie intensă, nu cea mai frumoasă din cele pe care le-am întâlnit în 20 de ani de PNL. S-a încheiat astăzi. Există un rezultat clar. Îl felicit pe domnul Dobrincu pentru candidatură, pentru rezultatul bun obţinut şi în primul tur şi astăzi. Cred că suntem astăzi într-un moment în care maturitatea trebuie să primeze. Începând de mâine ne apucăm de treabă la municipiul Iaşi. Avem de reconstruit toate organizaţiile, le luăm primele pe cele care funcţionează, continuăm astfel încât în 2020 să avem în fiecare scară de bloc un activist liberal. Tot ce facem este ca în 2020 să fim pregătiţi să preluăm guvernarea locală, anume Primăria Iaşi şi Consiliul Judeţean Iaşi. Sunt determinat, am intrat în această competiţie nu să mă lupt cu colegii mei, am intrat să câştigăm Primăria Iaşi şi aveţi garanţia că asta vom face. Vreau să transmit un mesaj tuturor membrilor PNL: sunt dechis, stăm cu toţii la aceeaşi masă, nu am resentimente nici măcar faţă de cei care m-au atacat vulcanic în această campanie şi pe nedrept. Vreau să ne aşezăm la masă, uităm ce a fost, haideţi să reconstruim partidul că se bucură PSD altfel", a declarat Marius Bodea.

Contracandidatul său, istoricul Dorin Dobrincu, a obţinut 158 de voturi.

Dacă la primul tur de scrutin Marius Bodea a câştigat cu o diferenţă de doar 20 de sufragii, acum s-a ajuns la aproape 100 de voturi între cei doi.

"Rămânem în Partidul Naţional Liberal şi construim aşa cum am promis în această campanie. Nu am venit ca să plec, deşi atunci când am venit unii m-au primit de parcă voiau să plec. Aşa că rămânem aici şi construim în anii următori", a declarat Dorin Dobrincu.

În 29 aprilie vor avea lor alegeri pentru şefia organizaţiei judeţene a PNL Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici