Deputatul Marius Bota, considerat „trădător” şi exclus din PSD după ce a votat moţiunea: La cum se desfăşoară lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă spre un dezastru

Deputatul Marius Sorin Bota, considerat „trădător” şi exclus din PSD pentru că ar fi votat în favoarea moţiunii de cenzură, susţine că, la cum se desfăşoară lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent.

474 afișări
Imaginea articolului Deputatul Marius Bota, considerat „trădător” şi exclus din PSD după ce a votat moţiunea: La cum se desfăşoară lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă spre un dezastru

Deputat exclus din PSD: La cum se desfăşoară lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă spre un dezastru

Marius Sorin Bota crede, potrivit unui comunicat remis duminică presei, că nu votul său a dus la căderea Guvernului şi că majoritatea în Parlament era oricum pierdută.

„Am fost numit trădător pentru că am avut curaj să mă manifest democratic şi să nu fiu de acord cu ceea ce se întâmplă azi în PSD. La cum se desfăşoară lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent. Liderii CEX-ului mic şi toxic nu au înţeles nimic, iar cei ai CEX-ului unanim sunt consecvenţi, însă, din păcate, consecvenţa lor este cât se poate de nocivă. Nu votul meu sau al excluşilor, a determinat căderea Guvernului. Majoritatea era oricum pierdută. M-am exprimat împotriva unei conduceri toxice pentru partid şi ţară şi nu m-am lăsat <împăcat>”, a arătat Bota în documentul citat.

Acesta consideră că, peste câteva luni, reprezentanţii din teritoriu, primari, consilieri, membrii PSD, vor vedea altfel evenimentele în lumina realităţii şi îi vor da dreptate.

„Ceea ce eu sper este ca până atunci foştii mei colegi de partid să se descotorosească de cei care azi îi conduc şi care se încadrează la categoria impostori şi să aibă curajul votului, votul fiecăruia dintre ei reprezintă buturuga mică ce răstoarnă carul mare al mediocrităţii, incompetenţei şi corupţiei. Abia după ce se va face curăţenie în interior, PSD va redeveni un partid credibil, respectat şi frecventabil. Chiar dacă adevărul doare, uneori binele trebuie făcut cu forţa. Rămân acelaşi om devotat valorilor, principiilor, corectitudinii. Nu mă pot schimba. Votul de încredere pe care eu l-am primit de-a lungul mai multor mandate m-a responsabilizat şi m-a făcut să înţeleg că reprezint oamenii, nu interesele meschine”, a conchis deputatul Bota.

Taguri:
sorin bota,
psd,
dezastru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici