Deputatul PSD ameninţat în secţia de poliţie, luat la întrebări despre votul pe care l-a dat la modificările la Codul Penal privind probele video-audio

Petre Florin Manole s-a plâns, duminică pe Facebook, că a fost ameninţat cu moartea de trei persoane în Secţia de Poliţie nr. 1 din Bucureşti, după ce s-a dus la Secţie să susţină o rudă de a sa care era ameninţată, în timp ce „poliţiştii asistau pasivi”. Reacţiile cititorilor nu au fost deloc favorabile parlamentarului PSD.

2633 afișări
Imaginea articolului Deputatul PSD ameninţat în secţia de poliţie, luat la întrebări despre votul pe care l-a dat la modificările la Codul Penal privind probele video-audio

Deputatul PSD, ameninţat în secţia de poliţie, luat la întrebări despre votul pe care l-a dat la modificările la Codul Penal privind probele video-audio

Deputatul PSD Petre Florin Manole s-a prezentat la Secţia 1 de Poliţie în încercarea de a ajuta un prieten care a pierdut un telefon şi a vrut să asiste la audierea acestuia, dar a fost refuzat, iar apoi a reclamat că a fost ameninţat, dar nu a depus plângere, anunţă Poliţia Capitalei.

După ce a postat întâmplarea pe pagina sa de Facebook, în care îşi exprimă revolta faţă de faptul că poate cineva poate fi ameninţat în secţia de poliţia, cititorii i-au replicat că a fost unul dintre cei care a votat modificările la Codul Penal şi că este unul dintre cei care îşi doresc amnistia şi graţierea.

”Important e să-i ierti, trebuie un moment 0 după ce îţi iei câteva cutite în gât”, „Mai vrei amnistie şi graţiere. (...) Mai vrei dezincriminarea infracţiunilor? Mai vrei eliminarea şi anularea inregistrărilor video-audio din probele de la dosar”, sunt doar câteva exemple din postările primite de alesul PSD.

Reacţia pe care a produs-o revolta parlamentarului PSD se poate măsura şi în numărul de postări, peste 800 de interacţiuni cu postarea sa. 

Cu câteva luni în urmă, deputatul PSD vota modificarea Codului Penal, care a fost adoptat cu doar trei voturi peste numărul necesar de 165.

“Domnule Deputat, mi-e aşa o milă de dumneavoastră şi ruda dumneavoastră. Vă daţi deama cum ar fi fost ca nici înregistrările video să nu fi existat?

Apropo, care a fost atitudinea dvs. faţă de cazul de la Alba Iulia? Ce părere aveţi de faptul că un protestatar este amendat cu 2000 de lei pentru că a participat la un protest spontan doar pentru că este „celebru”? Şi, parcă susţineaţi că jandarmeria a acţionat legitim pe 10 august, nu-i aşa?

Vedeţi ce gust de acid are abuzul? Ceea ce simţiţi dvs, noi simţim zi de zi, cu fiecare măsură luată de partidul din care faceţi parte!”, a scris un comentator. 

“Secţia 1? Cred că acesta este modul lor de operare.

Pe de altă parte, nu vă plâng de milă. Aţi votat masacrarea codurilor penale şi eliberarea infractorilor.

Este doar o chestiune de timp până ce PSD va fi desfiinţat, ca grup infracţional organizat”, a mai scris un alt cititor. 

„Sunt chiar acum la Secţia de Poliţie nr 1. Ascult cum sunt ameninţat de 3 indivizi: te omor, cuţite, ieşi afară să vezi tu, etc. Am venit aici pentru că o rudă, lovită şi ameninţată, m-a sunat - e dreptul său legal să facă asta. Mi-a spus că 3 bărbaţi îl ameninţă în secţia de poliţie şi îi e frică pentru că poliţiştii asistă pasivi. Am pus totul pe seama panicii: poate e speriat, poate exagerează. În zona de relaţii cu publicul, în faţa poliţistului de serviciu sunt ameninţat la rândul meu. Dacă depun o plângere, nu pot aduce probe audio-video pentru că-mi se spune-supravegherea în interiorul secţiei e doar video nu şi audio. Dar cazul meu e simplu. Nu mi-e frică”, a scris Petre Florin Manole, duminică pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici