Deputatul PSD Ioan Damian a trecut la grupul independenţilor

Deputatul PSD Ioan Damian a anunţat, miercuri, că părăseşte grupulul social-democrat din Camera Deputaţilor, precizând că a decis să adere la grupul deputaţilor independenţi.

61 afișări
Imaginea articolului Deputatul PSD Ioan Damian a trecut la grupul independenţilor

Deputatul PSD Ioan Damian a trecut la grupul independenţilor (Imagine: www.cdep.ro)

Damian a declarat, pentru MEDIAFAX, că a demisionat din grupul PSD din Camera Deputaţilor, anunţându-şi decizia printr-o scrisoare transmisă preşedintelui Camerei Deputaţilor.

El a precizat că şi-a anunţat trecerea la grupul deputaţilor independenţi, condus de fostul deputat PSD, Gabriel Oprea, actualul ministru al Internelor.

"Cred că în perioada actuală, România trebuie să depăşească această criză economică, acesta fiind acum adevăratul interes al românilor şi misiunea mea, ca parlamentar. Îl cunosc pe domnul Gabriel Oprea de când era ministru delegat pentru administraţia publică, iar eu îmi desfăşuram activitatea în administraţia publică. Este un om serios, hotărât, care cunoaşte foarte bine realităţile României, deci şi pe cele de la Călăraşi. Este un om care întotdeauna îşi respectă cuvântul dat", a declarat Damian.

Fostul deputat PSD a mai afirmat că a decis să se alăture grupului deputaţilor independenţi şi să sprijine proiectele Guvernului.

Damian urmează să îşi anunţe demisia, potrivit Regulamentului, şi în plenul Camerei Deputaţilor, la următoarea şedinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici