Deputatul PSD Mihai Apostolache şi-a anunţat înscrierea în PDL

Deputatul PSD de Prahova Mihai Apostolache şi-a anunţat, luni, demisia din partid şi înscrierea în PDL, afirmând, într-o conferinţă de presă, că actuala conducere a PSD nu va reuşi să reformeze partidul, Victor Ponta conducând "o maşină a cărei direcţie nu este ţinută de el".

216 afișări
Imaginea articolului Deputatul PSD Mihai Apostolache şi-a anunţat înscrierea în PDL

Deputatul PSD de Prahova Mihai Apostolache şi-a anunţat înscrierea în PDL (Imagine: Camera Deputaţilor/Mediafax Foto)

Apostolache a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă la Ploieşti, susţinută alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, care este liderul PDL Prahova.

El a spus că trecerea la PDL îi va permite să pună în aplicare proiectele pe care le are, legate de dezvoltarea zonei Teleajen, unde a fost ales deputat.

Apostolache a apreciat, totodată, că actuala conducere a PSD nu va reuşi să reformeze partidul, Victor Ponta conducând "o maşină a cărei direcţie nu este ţinută de el".

Mihai Apostolache a fost timp de 13 ani membru al PSD Prahova şi este fiul fostului senator PSD Victor Apostolache.

El a fost ales deputat PSD la alegerile din 2008, într-un colegiu din Prahova. În Camera Deputaţilor este secretar al Comisiei pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici