Silviu Prigoană, internat la Spitalul Floreasca- VIDEO

Deputatul Silviu Prigoană a fost internat, joi dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, fiind diagnosticat cu angină pectorală. Medicii i-au montat un stent pentru desfundarea unei artere care alimentează cu sânge muşchiul inimii, din cauza căreia avea durerea în piept, urmând să rămână internat câteva zile.

187 afișări
Imaginea articolului Silviu Prigoană, internat la Spitalul Floreasca- VIDEO

Silviu Prigoană, internat la Spitalul Floreasca (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Medicul de gardă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca, Cristian Pandrea, a declarat că Silviu Prigoană avea o arteră care alimentează cu sânge muşchiul inimii înfundată, astfel că i-a fost montat un stent.

"A venit (joi, n.r.) dimineaţă acuzând o durere în piept, era angină pectorală. În urma investigaţiilor s-a descoperit că o arteră care alimentează cu sânge muşchiul inimii este înfundată, astfel că medicii au hotărât montarea unui stent", a spus Cristian Pandrea.

Intervenţia a fost realizată sub control angiografic, pacientul se simte bine, este în salonul postoperator şi va mai rămâne câteva zile sub monitorizare, a precizat doctorul Pandrea.

Honorius Prigoană, fiul deputatului, care se afla la intrarea în secţia în care a fost internat Silviu Prigoană, a declarat pentru MEDIAFAX că tatăl lui a venit singur la spital.

"Tata nu a fost adus la spital, ci a venit singur. Starea lui este foarte bună", a spus Honorius Prigoană.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici