Deputatul Ştefan Seremi a fost ales preşedinte al PDL Bihor

Deputatul Ştefan Seremi a câştigat, vineri seară, alegerile pentru preşedinţia PDL Bihor, fiind ales de 500 dintre cei 709 delegaţi cu drept de vot, în timp ce contracandidatul său, Radu Pentie, comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu, a obţinut 175 de voturi.

106 afișări
Imaginea articolului Deputatul Ştefan Seremi a fost ales preşedinte al PDL Bihor

Deputatul Ştefan Seremi a fost ales preşedinte al PDL Bihor (Imagine: www.cdep.ro)

Deputatul Ştefan Seremi a fost desemnat preşedinte al PDL Bihor, după ce a obţinut la alegerile de vineri 500 de voturi din partea celor aproximativ 700 de delegaţi care au fost prezenţi la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Contracandidatul său, Radu Pentie, a primit 175 de voturi, alte şapte voturi fiind nule.

Totodată, prim-vicepreşedinţi ai PDL Bihor au fost aleşi Ioan Gheorghe Bota, primarul din Rieni, şi Ioan Mărcuş, primarul comunei Sântandrei, în timp ce funcţia de secretar general a fost obţinută de fostul subprefect Traian Abrudan, actual director al APIA Bihor, iar secretari generali adjuncţi sunt Adelina Coste, şeful Cancelariei prefectului Gavrilă Ghilea, şi Cristian Ile, directorul RAR.

Seremi a candidat având un program politic intitulat "Un Bihor popular, o politică pentru oameni", enunţând trei obiective pe care le va avea la conducerea organizaţiei: refacerea relaţiei cu cetăţeanul, reorganizarea filialei şi câştigarea alegerilor locale şi parlamentare în Bihor în 2012.

"Este sarcina primordială a PDL Bihor de a reface relaţia cu cetăţeanul, iar în acest sens trebuie să înceteze tendinţa de a face politică în sediile de partid; demnitarii şi militanţii partidului trebuie să iasă între oameni", a spus el.

El a anunţat că militează pentru descentralizare şi va lupta "ca cel puţin jumătate dintre locurile eligibile de pe lista pentru Consiliul Judeţean să fie ocupate de oameni care nu domiciliază în Oradea".

Referindu-se la alegerile din 2012, Seremi a afirmat că PDL trebuie să recâştige Oradea şi Bihorul, arătând că actualul primar Ilie Bolojan şi preşedintele CJ Bihor, Radu Ţîrle, nu sunt buni gospodari.

"Vă întreb eu pe dumneavoastră: putem spune despre domnii Bolojan sau Ţîrle că sunt buni gospodari?", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici