Deputatul USR Iulian Bulai: “Situaţia votului juriului care a reprezentat România la Eurovision este inadmisibilă şi inexplicabilă”

Deputatul USR Iulian Bulai îl invită pe Dan Turturică, preşedintele-director general al televiziunii publice, pentru o dezbatere în cadrul Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor pe tema incidentului de la Eurovision, unde rezultatul votului dat de juriul românesc a fost modificat.

315 afișări
Imaginea articolului Deputatul USR Iulian Bulai: “Situaţia votului juriului care a reprezentat România la Eurovision este inadmisibilă şi inexplicabilă”

Sursa Foto - Eurovision Romania, Facebook

“Situaţia în care a fost pusă TVR la Eurovision este inadmisibilă şi inexplicabilă”, declară deputatul USR Iulian Bulai.

El precizează că l-a invitat pe Dan Turturică, preşedintele-director general al televiziunii publice, la o întâlnire cu parlamentarii din Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaţilor.

„Împreună să găsim soluţii şi cea mai bună cale de a preveni astfel de abuzuri”, conchide Bulai.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici