Dezbaterea candidaţilor: Declaraţie de cinci minute la început şi confruntări unu la unu

Staff-urile celor trei candidaţi care vor participa la dezbaterea de vineri au stabilit ca fiecare candidat să susţină la început o declaraţie de cinci minute, să aibă loc confruntări de unu la unu, în runde de câte şase minute, iar pentru declaraţiile finale ordinea să fie trasă la sorţi.

64 afișări
Imaginea articolului Dezbaterea candidaţilor: Declaraţie de cinci minute la început şi confruntări unu la unu

Dezbaterea candidaţilor: Declaraţie de cinci minute la început şi confruntări unu la unu (Montaj foto)

Şeful Departamentului de strategie şi comunicare al PNL, Dan Mihalache, a declarat, pentru MEDIAFAX, că staff-urile celor trei candidaţi au decis ca dezbaterea de vineri să se desfăşoare în mai multe serii de confruntări unu la unu.

Echipele de campanie au tras la sorţi, vineri dimineaţă, ordinea candidaţilor pentru începutul dezbaterii, astfel: primul va fi Mircea Geoană, Crin Antonescu - al doilea, Traian Băsescu - al treilea.

"Fiecare candidat va face la începutul dezbaterii o declaraţie de cinci minute. Am convenit ca dezbaterea să se desfăşoare sub forma unor confruntări unu la unu, fiecare rundă durând şase minute. Vor fi trei ori trei runde", a precizat Mihalache.

El a mai explicat că ordinea candidaţilor pentru declaraţia finală de la sfârşitul confruntării va fi trasă la sorţi de către candidaţi, la finalul rundelor de confruntări.

De asemenea, conform înţelegerii dintre staff-uri, candidaţii vor aduce câte 30 de susţinători, plus cinci membri ai staff-urilor.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, joi, că staff-urile de campanie ale candidaţilor Traian Băsescu şi Crin Antonescu au stabilit organizarea unei dezbateri între primii trei candidaţi plasaţi în sondaje, la Palatul Parlamentului, organizată de IPP şi moderată de jurnalistul Robert Turcescu. El a precizat că, în urma discuţiilor dintre staff-urile de campanie ale lui Traian Băsescu şi Crin Antonescu, s-a decis ca dezbaterea de vineri să aibă loc la Parlament, Institutul pentru Politici Publice (IPP) fiind organizatorul evenimentului.

Directorul IPP, Violeta Alexandru, a anunţat, joi, la finalul negocierilor dintre staff-urile candidaţilor, că toţi cei trei candidaţi - Traian Băsescu, Mircea Geoană şi Crin Antonescu - au confirmat participarea la dezbaterea de vineri, care va atinge nouă teme de interes general.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici