Dezbaterea dintre Băsescu şi Antonescu, moderată de jurnalistul clujean Mihnea Măruţă

Dezbaterea dintre preşedintele Traian Băsescu şi Crin Antonescu, ce va avea loc sâmbătă, la Cluj-Napoca, va fi moderată de jurnalistul clujean Mihnea Măruţă, fost redactor şef la Cotidianul.

181 afișări
Imaginea articolului Dezbaterea dintre Băsescu şi Antonescu, moderată de jurnalistul clujean Mihnea Măruţă

Dezbaterea dintre Băsescu şi Antonescu, moderată de jurnalistul clujean Mihnea Măruţă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Mihnea Măruţă a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că el va fi cel care va modera dezbaterea dintre cei doi candidaţi la Preşedinţie, care va avea loc de la ora 15.00, la Hotelul Opera Plaza.

Acesta a fost redactor şef la Cotidianul, iar înainte a condus publicaţii locale ale trustului MediaPro din Cluj.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu (PDL), a confirmat, corespondentului MEDIAFAX, că dezbaterea va fi moderată de Mihnea Măruţă.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sâmbătă, că va fi prezent, la Cluj-Napoca, la dezbaterea între candidaţi care urmează să înceapă, de la ora 15.00, menţionând că nu ştie încă locul în care va avea loc întâlnirea organizată de staff-ul lui Traian Băsescu, iar moderator va fi un jurnalist local.

"Aseară dânşii mi-au propus moderator pe Robert Turcescu, am acceptat imediat, în cursul dimineţii domnul Robert Turcescu înţeleg că a declinat această invitaţie. Noi am făcut după aceea o propunere privitoare la persoana domnului Luca Niculescu, de la Televiziunea Română, această propunere nu a fost acceptată. Ni s-a propus insistent domnul Vasile Dâncu, propunere pe care noi nu o puteam accepta pentru că ni se pare elementar ca o astfel de dezbartere să fie morderată, dacă e moderată, de un jurnalist, şi nu de un om politic. În cele din urmă, tot dânşii, respingând varianta Luca Niculescu, au propus pe domnul Danciu, un jurnalist din Cluj, despre care eu personal nu ştiu multe lucruri, dar fiind vorba de un jurnalist local am acceptat această propunere", a spus Antonescu.

Întâlnirea între candidaţi de la Cluj-Napoca, la care a anunţat că participă şi candidatul susţinut de Partidul Verde Remus Cernea, urmează să fie organizată după ce, joi, candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat că îl invită pe Traian Băsescu la o dezbatere publică, precizând că aceasta ar putea avea loc într-o universitate, de exemplu, şi nu la vreun post de televiziune.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Mircea Geoană, a declarat că sâmbătă va merge la acţiunile de campanie programate la Brăila şi Tulcea şi a lansat invitaţia ca o dezbatere între candidaţi să aibă loc miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici