„Dezertare” din PSD. Încă un parlamentar a trecut la Pro România

Deputatul Petru-Sorin Marica s-a înscris marţi în Pro România, susţinând că „PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulţi, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale”.

3453 afișări
Imaginea articolului „Dezertare” din PSD. Încă un parlamentar a trecut la Pro România

„Dezertare” din PSD. Încă un parlamentar a trecut la Pro România

„Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni şi de problemele lor şi am încercat să îi slujesc şi să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât şi ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulţi, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale” a declarat, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, Petru Sorin Marica.

El afirmă că s-a înscris în Pro România pentru că s-a regăsit, alături de Victor Ponta, Corina Creţu şi Mihai Tudose, în valorile autentice social-democrate.

„Sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai românii să aleagă PRO România pentru că este partidul care propune cea mai bună listă de candidaţi şi care sunt convins că vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European”, a mai spus deputatul Petru-Sorin Marica.

În prezent, PRO România are un număr de 21 de deputaţi în Camera Deputaţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici