Diaconescu: „Aşa-zisul congres anunţat pentru februarie, ilegal”. Pagina oficială a PMP este compromisă

Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, respinge informaţiile apărute pe pagina de Facebook a formaţiunii, potrivit căreia membrii conducerii au decis organizarea unui congres: „Deciziile de demitere şi numire a altor persoane pe loc, cât şi aşa-zisul Congres anunţat pentru februarie sunt ilegale”.

533 afișări
Imaginea articolului Diaconescu: „Aşa-zisul congres anunţat pentru februarie, ilegal”. Pagina oficială a PMP este compromisă

„În această dimineaţă, am avut o surpriză neplăcută să constat că un grup de <organizatori binevoitori> au convocat aseară o adunare, pe care au denumit-o în mod ilegal Colegiu Naţional (conform Statutului Partidului - urmează să revin cu detalii). Au încercat să legitimeze aceasta adunare, inducând în eroare participanţii că eu şi colegii mei din Conducerea Centrală am fi parte din această iniţiativă. Ca să fie clar, nu am iniţiat, nu am participat la întâlnire, nu legitimăm nicio decizie pe care ar fi luat-o acest grup, organizat în mod nestatutar”, scrie Cristian Diaconescu pe pagina sa de Facebook.

El afirmă că, în prezent, comunicarea pe pagina oficială a partidului este compromisă.

„Ceea ce se postează acolo nu reprezintă poziţia oficială a Conducerii Centrale. Deciziile de demitere şi numire a altor persoane pe loc, cât şi aşa-zisul Congres anunţat pentru februarie sunt ilegale, urmând ca cei care au organizat această iniţiativă să cunoască consecinţele în scurt timp”, conchide Diaconescu.

O parte a conducerii PMP a decis să convoace congresul pentru alegerea unor noi lideri naţionali.

În partid sunt mai multe tabere care fie doresc să fuzioneze cu PNL, fie doresc să colaboreze cu liberalii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici