Diaconescu despre intenţia de schimbare a Robertei Anastase: Trebuie să aşteptăm decizia PDL

Preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, răspunzând unei întrebări, că UNPR aşteaptă decizia PDL în cazul Robertei Anastase, precizând însă că nu este "cea mai importantă temă pe care Parlamentul se poate concentra".

23 afișări
Imaginea articolului Diaconescu despre intenţia de schimbare a Robertei Anastase: Trebuie să aşteptăm decizia PDL

Diaconescu despre intenţia de schimbare a Robertei Anastase: Trebuie să aşteptăm decizia PDL (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Cristian Diaconescu a fost întrebat de jurnalişti care este poziţia UNPR privind intenţiile de schimbare a Robertei Anastase de la şefia Camerei Deputaţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În primul rând, aici trebuie să aşteptăm decizia Partidului Democrat Liberal. În acest moment, cred însă că, în ceea ce priveşte activitatea Parlamentului, se exagerează foarte mult această temă, această temă politică. Sigur, poate fi privită cu argumente din multe perspective. Aş crede însă că este mult mai important ca, în ceea ce priveşte Legea salarizării, Legea pensiilor şi bugetul, Parlamentul să-şi concentreze activitatea şi până la urmă interesul politic, lăsând celelalte probleme în dezbatere pentru o perioadă ulterioară" a spus Cristian Diaconescu.

Preşedintele de onoare al UNPR a spus că, în opinia sa, cazul Robertei Anastase nu este, în momentul acesta, cea mai importantă temă pe care Parlamentul se poate concentra.

El a spus că, la nivelul coaliţiei de guvernare, nu a existat niciun fel de discuţie în legătură cu schimbarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, precizând că o astfel de decizie revine în primul rând PDL.

Preşedintele de onoare al UNPR a participat, sâmbătă, la Alba Iulia, la prima Conferinţă Judeţeană a filialei partidului din Alba, întâlnire în care a fost aleasă şi noua conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici