Dialog pe holul Senatului - Haşotti către Moga: Eu când citeam Machiavelli, tu citeai Scufiţa Roşie - FOTO

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, şi social-democratul Nicolae Moga, vicepreşedinte al Senatului, au avut un schimb de replici pe holurile Senatului, marţi, plecând de la un citat din Machiavelli, după ce senatorii PNL au părăsit sala de plen, iar şedinţa a fost suspendată.

1409 afișări
Imaginea articolului Dialog pe holul Senatului - Haşotti către Moga: Eu când citeam Machiavelli, tu citeai Scufiţa Roşie - FOTO

Puiu Haşotti (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

Haşotti a părăsit plenul Senatului împreună cu o serie de senatori PNL, fiind urmărit de social-democratul Nicolae Moga, vicepreşedinte al Senatului. Moga a dorit să-i prezinte liderului senatorilor PNL un mesaj scris pe o foaie de hârtie, precizând că este un citat din Niccolo Machiavelli.

"Toate mijloacele sunt bune, necesare şi morale pentru a guverna. În politică primează interesele şi forţa, şi nu considerentele morale", se arăta în textul pe care social-democratul i-l oferea lui Haşotti.

În replică, liderul senatorilor PNL i-a transmis lui Moga de la distanţă: "Eu când citeam Machiavelli, tu citeai Scufiţa Roşie".

Senatorii liberali au părăsit, marţi, lucrările plenului, la ora 18.00, pentru că nu au fost de acord în Biroul Permanent cu decizia de a nu se mai susţine, la final, sesiunea de întrebări şi interpelări, a anunţat liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, şedinţa fiind suspendată din lipsă de cvorum.

"Noi părăsim plenul. Nu vreau să întrăm într-o dispută privind cvorumul şi asigurarea cvorumului. Ne vedem mâine. (..) Ca să nu existe niciun fel de dubiu, scoatem şi cartelele din aparatul de vot", a anunţat Puiu Haşotti, precizând că liberalii nu au fost de acord în conducerea Senatului cu prelungirea dezbaterilor pe proiectele de lege, până la ora 19.30, şi depunerea întrebărilor şi interpelărilor în scris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici