Diana Şoşoacă a depus un proiect de lege ce pare venit direct din pixul lui Putin. Cere ca România să anexeze Nordul Bucovinei, Herţa, Bugeacul (Cahul, Bolgrad, Ismail), Maramureşul istoric şi Insula Şerpilor

Diana Iovanovici Şoşoacă, senator şi preşedintele al formaţiunii SOS a depus un proiect de lege prin care cere anexarea teritoriilor din vechiul regat al României, care acum sunt în Ucraina.

12148 afișări
Imaginea articolului Diana Şoşoacă a depus un proiect de lege ce pare venit direct din pixul lui Putin. Cere ca România să anexeze Nordul Bucovinei, Herţa, Bugeacul (Cahul, Bolgrad, Ismail), Maramureşul istoric şi Insula Şerpilor

Diana Şoşoacă a depus un proiect de lege ce pare venit direct din pixul lui Putin. Cere ca România să anexeze Nordul Bucovinei, Herţa, Bugeacul (Cahul, Bolgrad, Ismail), Maramureşul istoric şi Insula Şerpilor

Senatoare Şoşoacă a depus un proiect „pentru modificarea Legii nr. 129/1997 pentru ratificarea Tratatului cu privire la relaţiile de bună vecinătate şi cooperare dintre România şi Ucraina”.

Ce propune proiectul de lege al sentoarei cunoscute pentru acţiunile sale anti-ucraina:

  • „Articolul unic se transformă în Art. 1. După Art. 1 se introduc următoarele articole:
  • Art. 2 - În temeiul art. 27 din Tratat, acesta va fi denunţat de partea română în anul 2027, cu respectarea termenului de încunoştinţare de cel puţin 1 an înainte de expirarea perioadei de valabilitate.
  • Art. 3 - România anexează teritoriile istorice care i-au aparţinut, respectiv Nordul Bucovinei, Herţa, Bugeacul (Cahul, Bolgrad, Ismail), Maramureşul istoric şi Insula Şerpilor.
  • Art. 4 - După adoptarea prezentei legi şi publicarea în Monitorul Oficial vor fi notificate autorităţile competente, inclusiv ONU, pentru aducerea la îndeplinire a dispoziţiilor legii”.

Şoşoacă este invitată des la evenimentele găzduite de ambasadorul Rusiei în România, Valery Kuzmin. Proiectul depus de senatoare face parte din linia pe care Rusia încercă să o împingă de la începutul invaziei nejustificate din Ucraina. Rusia în mai multe ocazii a aruncat "mere otrăvite" câtre ţările vecine Ucrainei prin care le promite că în cazul în care Ucraina ar dispărea toate statele ar câştiga teritorii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici