Diana Şoşoacă, un nou scandal în Parlament. A sunat la 112 şi a spus că a fost bruscată şi lovită

  • Diana Şoşoacă a provocat, din nou, un scandal în Parlament, după ce a intrat cu forţa în Comisia Juridică.
  • Şoşoacă a fost a fost invitată în Comisia Juridică pentru a fi audiată înainte de a fi sancţionată pentru comportamentul din Senat.
  • Senatoarea a avut un schimb de replici cu preşedintele Comisiei Juridice, după ce aceasta i-a cerut să poarte o mască de protecţie conformă.
2222 afișări
Imaginea articolului Diana Şoşoacă, un nou scandal în Parlament. A sunat la 112 şi a spus că a fost bruscată şi lovită

Diana Şoşoacă, un nou scandal în Parlament. A sunat la 112 şi a spus că a fost bruscată şi lovită

Diana Şoşoacă a provocat un nou scandal în Parlament. Senatoarea, care purta o mască din plastic, a avut un schimb de replici cu preşedintele Comisiei Juridice, Iulia Scântei, după ce aceasta i-a cerut să poarte o mască de protecţie conformă, potrivit Digi24.

Şoşoacă a susţinut că legea „nu precizează ce mască trebuie să poarte“, după ce Iulia Scântei i-a oferit o altă mască, pe care senatoarea nu a acceptat-o. ”Eu nu port porcăria aia de mască. Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceţi spectacol cu mine aici şi vă rog să îmi arătaţi articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Daţi-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura şi nasul?“

Scandalul a continuat după ce preşedintele Comisiei i-a spus că în acest caz nu îi permite accesul în sală.

Senatoarea a intrat cu forţa în sală, păzită de doi angajaţi ai Senatului, şi a susţinut că „s-a dat ordin să fie bătută“.

Ulterior, Şoşoacă a sunat la 112 şi a spus că a fost „bruscată şi lovită“, explicând că a forţat uşa pentru că angajaţii Senatului au vrut să îi strivească piciorul: „Este un abuz. Aşteptăm poliţia. Dacă vor lupte cu mine, foarte bine. Eu reprezint românii, iar cetăţenii vor să mă lupt pentru drepturile lor“.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici