Dispute politice în „capitala Moldovei”. PSD: În Iaşi, USR a făcut blat cu primarul penal Mihai Chirica şi şi-a vândut demnitatea

„Ipocrizia unora dintre useriştii din capitala Moldovei a atins apogeul, odată cu susţinerea votării bugetului într-o manieră heirupistă ce a fost posibilă datorită înţelegerilor meschine şi pe sub masă făcute”, spune liderul PSD din municipiul Iaşi, Bogdan Bălănişcu.

258 afișări
Imaginea articolului Dispute politice în „capitala Moldovei”. PSD: În Iaşi, USR a făcut blat cu primarul penal Mihai Chirica şi şi-a vândut demnitatea

„Ipocrizia unora dintre useriştii din capitala Moldovei a atins apogeul, odată cu susţinerea votării bugetului într-o manieră heirupistă ce a fost posibilă datorită înţelegerilor meschine şi pe sub masă făcute de antemergătorul lui Chirica, viceprimarul Juravle, şi de conducerea USR Iaşi. Practic, după ce au furat un miliard de euro în pandemie, şi susţin la Bucureşti, în Sectorul I, un primar penal şi de o incompetenţă crasă, pe Clotilde Armand, useriştii replică modelul şi la Iaşi, aici unde au făcut blat cu primarul penal Mihai Chirica şi şi-au vândut demnitatea pe nişte amendamente aprobate de penelişti şi pemepişti la bugetul oraşului pe 2023, cu care speră să câştige capital de imagine”, transmite Bogdan Bălănişcu, preşedintele PSD Municipiul Iaşi.

El afirmă că „liderul urmaşilor Brătienilor de la Iaşi, Alexandrul Muraru, se erijează într-un susţinător necondiţionat al primarului Chirica, <lider> şi el naţional la numărul dosarelor penale, declarându-se mulţumit de simulacru sinistru în bază căruia edilul a reuşit să treacă bugetul Iaşului, fără dezbateri transparente şi fără o consultare reală a oamenilor”.

„Cu toate acestea, întreaga suflare liberală din Podu Roş se mândreşte cu modul dictatorial de guvernare al lui Mihai Chirica, primar care s-a remarcat în ultimii ani ca un <combinator> al Iaşului, care uneori oferă funcţii, alteori închide ochii la aprobarea unor amendamente, în locul voturilor politice care să-i confere liniştea şi puterea de a trece prin Consiliul Local toate proiectele, inclusiv pe cele imobiliare! PSD Iaşi va face o opoziţie acerbă alianţei toxice PNL- USR- PMP, obţinută pe troc de funcţii şi proiecte, şi nu va susţine în Consiliul Local toate inepţiile primarului penal Mihai Chirica, acesta din urmă dovedind că este în stare să vândă viitorul Iaşului numai pentru a-şi asigura liniştea în plen”, încheie Bălănişcu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici