Distanţarea socială, încălcată în Parlament. Un senator vine cu dovezi

Senatorul USR Florina Presadă a publicat o fotografie din timpul şedinţei comune a celor două camere ale Legislativului, în care arată că parlamentarii nu respectă regulile de distanţare socială. ”Eu înţeleg de ce oamenii sunt dezamăgiţi de politicieni”, a afirmat ea.

260 afișări
Imaginea articolului Distanţarea socială, încălcată în Parlament. Un senator vine cu dovezi

Foto: Facebook/Florina Presadă

Ai zice că parlamentarii ştiu deja ce înseamnă respectarea regulilor, cum ar fi distanţarea socială. Sau că parlamentarii au înţeles ce înseamnă puterea exemplului. Ei, aş! Iată cum s-au materializat azi şi respectul faţă de reguli, şi puterea exemplului în cadrul plenului reunit. Eu înţeleg de ce oamenii sunt dezamăgiţi de politicieni. Schimbarea începe cu noi! Iubeşte România cu ochii deschişi!”, a scris pe Facebook Florina Presadă.

Ea a postat şi o fotografie care arată că senatorii şi deputaţii nu respectă regulile de distanţare socială.

Camera Deputaţilor şi Senatul au, miercuri, o şedinţă pentru numirea unor membri în conducerea unor instituţii aflate în subordinea Legialativului, printre care ASF şi ANRE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici