DOCUMENT / Pact naţional între partide, în plină pandemie de coronavirus. Ce vrea Ciolacu de la ceilalţi lideri

  • Marcel Ciolacu a transmis o scrisoare deschisă către ceilalţi lideri de partide
  • Liderul PSD vrea un pact naţional pentru depăşirea crizei apărute în contextul pandemiei de coronavirus
  • Nu mai este timp de dispute! Nu ne permitem întârzieri şi greşeli!
1393 afișări
Imaginea articolului DOCUMENT / Pact naţional între partide, în plină pandemie de coronavirus. Ce vrea Ciolacu de la ceilalţi lideri

DOCUMENT / Pact naţional între partide, în plină pandemie de coronavirus. Ce vrea Ciolacu de la ceilalţi lideri

În plină pandemie de coronavirus, aleşii tăi vor să lase disputele politice şi să se strângă la o masă pentru a lua cele mai bune măsuri ca să diminueze criza provocată de noul coronavirus. Propunerea aparţine liderului PSD, Marcel Ciolacu, care a şi transmis o scrisoare deschisă către ceilalţi lideri de partide. 
 
„Nu mai este timp de dispute! Nu ne mai permitem întârzieri şi greşeli! Pentru fiecare zi irosită, pentru fiecare decizie greşită, preţul plătit de toţi românii este prea mare”, scrie liderul PSD, în scrisoarea deschisă adresată liderilor politici.
 
Ciolacu susţine ideea unui pact naţional între partide pentru diminuarea efectelor crizei economice care va urma după această pandemie.
 
„România are nevoie de un plan naţional care să ofere coerenţă şi viteză maximă în aplicarea unor măsuri vitale pentru oameni şi pentru economia ţării!  Haideţi să lucrăm împreună! Să punem toate propunerile pe masă, să le analizăm împreună, pentru a ajunge la cea mai bună formî a unui proiect pentru ţară”, le mai spune liderul PSD, reprezentanţilor celorlaltor partide politice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici