Doi primari din Dâmboviţa au renunţat la pensiile speciale prin declaraţie dată la notar | FOTO

Primarii comunelor Crângurile şi Produleşti din judeţul Dâmboviţa au renunţat, prin declaraţie semnată la notar, la pensiile speciale. „Nu o merităm, nu am fost pe front. Nu sunt bani nici de pensii normale”, a spus unul dintre ei.

3896 afișări
Imaginea articolului Doi primari din Dâmboviţa au renunţat la pensiile speciale prin declaraţie dată la notar | FOTO

Doi primari din Dâmboviţa au renunţat la pensiile speciale prin declaraţie dată la notar

Primarul comunei Crângurile, Costin Barbu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a dat o declaraţie la notar prin care a renunţat la pensia specială, despre care afirmă că „nu o merită”.

„Nu m-a obligat nimeni. Consider că nu o merităm, nu am fost pe front, într-un război mondial, nici merite deosebite. Nu sunt bani nici de pensii normale. Sunt tânăr, să-mi dea Dumnezeu sănătate”, a declarat Barbu. Acesta are 40 de ani şi este la primul mandat de primar, fiind membru PSD.

Şi primarul comunei Produleşti, George Georgescu, a renunţat la pensia specială, tot prin declaraţie la notar.

„Pur şi simplu a fost decizia mea. Nu mi se pare normal, în condiţiile în care copiii nu au alocaţii. Aşa am considerat că e normal”, a afirmat George Georgescu.

Primarul comunei Produleşti se află la al treilea mandat, fiind şi el membru PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici