Doina Pană, după CEx: În orice partid există frustrări, într-un partid mare te supui majorităţii

Vicepreşedintele Regiunii Nord-Vest şi vicepreşedinte al organizaţiei PSD Bistriţa-Năsăud, Doina Pană, a declarat, vineri seara, că rezultatul votului din CEx a fost unul previzibil şi că deşi sunt colegi cărora nu le convine decizia, ei se vor supune majorităţii.

348 afișări
Imaginea articolului Doina Pană, după CEx: În orice partid există frustrări, într-un partid mare te supui majorităţii

Doina Pană, după CEx: În orice partid există frustrări, într-un partid mare te supui majorităţii

“A fost o discuţie foarte foarte lungă, foarte importantă, s-au spus foarte multe lucruri care trebuiau din start discutate în interiorul partidului şi nu în exterior. A fost o şedinţă benefică şi vor urma multe altele. Este un rezultat la care ne-am aşteptat, eu asta am văzut-o şi din contactul cu cetăţenii, nu numai la mine în judeţ, ci şi în Bucureşti. La cumpărături, şi bucureştenii, pentru care chipurile Firea s-a bătut, mă întreabau adesea <ce îi trebuie lui Firea?>. Fac abstracţie de primarii, care nici nu au vrut să audă (de schimbarea lui Liviu Dragena – n.r.). Oamenii ne-au trimis aici să lucrăm, pentru a ne război”, a declarat, vineri seara, corespondentului MEDIAFAX, Doina Pană, vicepreşedinte al Regiunii Nord-Vest şi vicepreşedinte al organizaţiei PSD Bistriţa-Năsăud.

Pană a mai spus că într-un partid mare, chiar dacă există frustrări, membrii se supun majorităţii.

„Este adevărat că în orice partid există frustrări, suntem un partid mare şi trebuie să te supui majorităţii. Probabil că nu îţi convine întotdeauna, probabil că nu este ceea ce tu doreai şi apare o frustrare, dar nu înseamnă că nu trebuie să îţi vezi scopul important pentru care te-ai angajat în politică. Suntem la guvernare trebuie să ducem până în capăt guvernarea, trebuie să vedem de interesul celor care ne-au trimis aici şi astea nu sunt cuvinte mari, chiar asta este realitatea”, a mai spus Doina Pană.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a spus, după şedinţa Comitetului Executiv, că au fost 56 de voturi pentru susţinerea sa în şedinţa CEx, 8 pentru demisie şi o abţinere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici