Donald Trump, atac la OMS: "Au dat-o de gard". Preşedintele SUA îi acuză pe şefii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii că sunt "China-centrici"

  • Trump acuză OMS că a acţionat "China-centric"
  • Preşedintele SUA le-a reamintit şefilor OMS că America a oferit mult mai mulţi bani OMS-ului decât China
  • El se laudă că a întrerupt zborurile din şi către China înaintea unei recomandări a OMS
4574 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, atac la OMS: "Au dat-o de gard". Preşedintele SUA îi acuză pe şefii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii că sunt "China-centrici"

Donald Trump, atac la OMS: "Au dat-o de gard". Preşedintele SUA îi acuză pe şefii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii că sunt "China-centrici"

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite ale Americii, a ieşit la atac pe Twitter. De data aceasta împotriva conducerii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. El este de părere că şefii OMS sunt "China-centrici".
 
"Organizaţia Mondială a Sănătăţii a dat-o de gard. Pentru un motiv, nu ştiu care, deşi este finanţată în mare parte de SUA, OMS este foarte China-centrică. Vom fi foarte atenţi asupra acestui aspect. Din fericire am ignorat sfatul lor privind menţinerea graniţelor deschide pentru China. De ce ar da o astfel de recomandare greşită?", a scris Trump pe Twitter.
 
SUA este în acest moment cea mai afectată ţară a lumii de pandemia de coronavirus, cu 377.499 cazuri de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi 11.781 decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici