Dorel Căprar a sfidat conducerea PSD: A candidat şi a fost ales şef al organizaţiei din Arad

Deputatul PSD Dorel Gheorghe Căprar a sfidat conducerea PSD, care a transmis că la filiala din Arad ar trebui să aibă preşedinte interimar după acuzaţiile din dosarul deschis de DNA, a candidat şi a fost reales, vineri, cu majoritate de voturi, ca preşedinte al formaţiunii judeţene.

1223 afișări
Imaginea articolului Dorel Căprar a sfidat conducerea PSD: A candidat şi a fost ales şef al organizaţiei din Arad

Dorel Căprar a sfidat conducerea PSD: A candidat şi a fost ales şef al organizaţiei din Arad

Dorel Gheorghe Căprar ar fi trebuit să candideze pentru funcţia de preşedinte cu Mihai Fifor, însă cel din urmă a transmis o scrisoare prin care a cerut amânarea Conferinţei Extraordinare a PSD Arad „având în vedere situaţia politică actuală, care impune prezenţa conducerii PSD la Bucureşti pentru organizarea activităţilor politice din perioada imediat următoare”.

Cu toate acestea, Conferinţa Extraordinară a PSD Arad a avut loc, vineri, iar Dorel Căprar a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene.

Acesta a fost ales de 75 de membri ai PSD Arad, iar cinci au votat împotrivă.

Contactat de MEDIAFAX, Dorel Căprar nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Marcel Ciolacu a declarat, joi, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că Dorel Căprar îşi doreşte să candideze din nou pentru şefia PSD Arad, însă la această filială ar trebui numit un preşedinte interimar, deoarece Căprar este inculpat în dosarul şpăgilor şi ar trebui să îşi rezolve problemele.

Dorel Căprar, lider al filialei Arad, a fost chemat la DNA în luna decembrie pentru a fi informat că are calitatea de inculpat în dosarul şpăgilor.

Deputatul Căprar este acuzat de 12 infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici