Dorin Cocoş s-a întâlnit cu lideri ai PDL în sediul central al partidului

Soţul secretarului executiv al PDL Elena Udrea, omul de afaceri Dorin Cocoş, s-a întâlnit, miercuri dimineaţa, cu lideri ai PDL, în sediul central al formaţiunii, din Aleea Modrogan nr. 1, el refuzând să precizeze de ce a venit la PDL.

517 afișări
Imaginea articolului Dorin Cocoş s-a întâlnit cu lideri ai PDL în sediul central al partidului

Dorin Cocoş s-a întâlnit cu lideri ai PDL în sediul central al partidului (Imagine: www.e-impact.ro)

Întrebat de ce a participat la reuniunea PDL din sediul central al partidului, Dorin Cocoş nu a vrut să răspundă, a urcat în maşină şi a plecat.

Înainte de urca în maşină, el a schimbat câteva vorbe cu primarul oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, care venise şi el sediul PDL.

În sediul PDL sunt prezenţi la această oră prim-vicepreşedintele Adriean Videanu şi vicepreşedinţii Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici