Dragnea: Am stabilit cu Neagu (PPDD) acţiuni comune pentru turul doi. Sper să-l sprijine pe Ponta

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat că a stabilit, miercuri, cu secretarul general al PLDD, o serie de acţiuni comune pentru turul secund al prezidenţialelor, şi a arătat că speră, atât el cât şi Victor Ponta, ca Dan Diaconescu să îi ofere sprijinul candidatului PSD în turul 2.

266 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Am stabilit cu Neagu (PPDD) acţiuni comune pentru turul doi. Sper să-l sprijine pe Ponta

Liviu Dragnea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie nu foarte lungă cu domnul Liviu Neagu, secretar general al PPDD, şi ne-am uitat împreună pe localităţile unde PPDD a avut un scor important şi am stabilit care sunt acţiunile comune pe care le vom face împreună cu liderii noştri locali şi cu preşedinţii lor de filială pentru a merge cu un mesaj clar la votanţii PPDD", a spus Dragnea.

El a spus că speră ca PPDD să ia o decizie în sensul de a-l spirjini pe Victor Ponta în turul doi, discuţia cu Neagu fiind "preliminară". "Da, eu sper, şi eu şi Victor Ponta sperăm lucrul ăsta pentru că e vorba de un segment important din populaţia României pe care noi vrem să îl convingem că Victor Ponta este soluţia corectă. Ei au votat cu Dan Diaconescu, le respectăm opţiunea iniţială, dar cred că Victor Ponta poate să reprezinte pentru ei o parte din obiectivele pe care şi le asumaseră, o parte din speranţele pe care şi le puseseră în Dan Diaconescu", a spus Dragnea.

"Mie mi-ar fi foarte greu să cred că Partidul Poporului îl va sprijin pe Klaus Iohannis - Partidul Poporului român. Îmi va veni foarte greu să cred lucrul ăsta", a subliniat Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit, miercuri, la sediul central al PSD, cu secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, pentru a discuta despre susţinerea pe care formaţiunea luui Dan Diaconescu ar putea să o acorde candidatului PSD, Victor Ponta, în turul secund al prezidenţialelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici