ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Dragnea: Am votat româneşte, pentru cineva care ştie cum se conduce o ţară. Cred că interesul este foarte mare pentru vot

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, dumunică, după ce a votat la Liceul A.D Xenopol din Capitală, că a votat "româneşte", "pentru cineva care ştie cum se conduce o ţară" şi a adăugat că "orice bun român este bine să voteze româneşte". El a mai spus că se aşteaptă la o prezenţă bună la vot.

98 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Dragnea: Am votat româneşte, pentru cineva care ştie cum se conduce o ţară. Cred că interesul este foarte mare pentru vot

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Dragnea: Am votat româneşte, pentru cineva care ştie cum se conduce o ţară. Cred că interesul este foarte mare pentru vot (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

”În primul rând am votat româneşte, pentru că astăzi sunt alegeri pentru cea mai înaltă funcţie din statul român şi, ca orice bun român, am venit să votez româneşte”, a spus Dragnea.

El a arătat că ”preşedintele este comandantul suprem al Armatei, este şeful Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, este garantul unităţii teritoriale a statului român”.

”De aceea, orice bun român este bine să voteze astăzi româneşte. Am votat, de asemenea, pentru garanţia că nu vor mai fi tăiate niciodată pensiile şi salariile, pentru garanţia că ceea ce s-a făcut bine în ultimii ani va fi continuat, creşterea economică va ajunge şi în buzunarele românilor şi, nu în ultimul rând, am votat pentru cineva care ştie cum se conduce o ţară”, a mai spus el.

Vicepremierul Liviu Dragnea a votat în jurul orei 9.00, el sosind la secţia de vot împreună cu social-democraţii Darius Vâlcov şi Andrei Dolineanschi.

Dragnea: Cred că interesul este foarte mare pentru vot,chiar dacă nu a fost o campanie foarte activă

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, duminică, după ce şi-a exprimat opţiunea electorală, că se aşteaptă la o prezenţă bună la vot, precizând că ”interesul este foarte mare, chiar dacă nu a fost o campanie foarte prezentă sau foarte activă”, arătând că speră să nu fie incidente.

”Din ceea ce ştiu eu, până acum sunt în jur de 1,6, 1,7 prezenţă, cu judeţe tradiţionale, unde prezenţa este mai mare, cum ar fi Teleorman, Ilfov, Dolj, Olt. Cred că interesul este foarte mare pentru vot, chiar dacă nu a fost o campanie foarte prezenţă sau foarte activă. Sper să vină lumea la vot şi să vină românii să îşi voteze preşedintele şi să avem un tur II mult mai clar”, a spus Dragnea.

El a mai arătat că merge la partid, ca orice şef de campanie, şi că va sta până la noapte, când se numără toate voturile.

”Sper să nu fie incidente, am vorbit cu toate organizaţiile, cu toate structurile locale, să nu răspundă la provocări, să desfăşoare campania în condiţii corecte, sper ca nici ceilalţi contracandidaţi sau staff-ul acestora să nu genereze incidente, pentru că este important ca oamenii să fie lăsaţi să voteze liber, să nu fie tulburaţi, să avem nişte alegeri care să ne asigure, pentru următorii cinci ani, stabilitate în ţara asta, pentru că este interesul tuturor”, a menţionat Dragnea.

Liviu Dragnea a fost întâmpinat la intrarea în secţia de votare din cadrul Liceului A.D. Xenopol de un grup de militanţi PSD, care au aplaudat atât la intrarea acestuia în secţia de votare, cât şi la plecare.

Dragnea a discutat câteva minute cu simpatizanţii PSD. ”Aţi fost la vot? Dacă nu, să mergeţi”, le-a transmis acesta social-democraţilor. ”Doamne ajuta!”, le-a mai spus el, înainte de a pleca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici