Dragnea: Antonescu a spus că nu intenţionează să facă o alianţă cu PDL

Liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat, luni, că preşedintele PNL, Crin Antonescu i-a transmis la întâlnirea reprezentanţilor opoziţiei că nu a avut întâlniri cu PDL, că nu este vorba despre "dragoste sau nostalgie" între PNL şi PDL şi că nu intenţionează să facă o alianţă cu democrat-liberalii.

22 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Antonescu a spus că nu intenţionează să facă o alianţă cu PDL

Dragnea: Antonescu a spus că nu intenţionează să facă o alianţă cu PDL (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Eu am pus întrebările pe care le-am pus şi public înainte, domnul Antonescu a spus că nu e adevărat, că nu a avut niciun fel de întâlniri, că nu e vorba de dragoste sau nostalgie între PDL şi PNL şi că nu intenţionează să facă o alianţă cu PDL. Eu am luat act de declaraţiile dumnealui şi le cred", a spus Dragnea, după întâlnirea reprezentanţilor PSD, PNL şi PC.

El a mai arătat că a convenit cu preşedintele PNL ca în perioada următoare funcţionarea în opoziţie să fie mai coerentă şi să existe puncte de vedere mult mai bine structurate.

"O funcţionare coerentă înseamnă - şi asta am conevenit - ca la întâlnirile pe care le vom organiza în perioada următoare să luăm decizii pe care să le respectăm şi să nu le combatem fiecare, separat, în declaraţii publice", a spus Dragnea.

El a arătat că reprezentanţii PSD au expus, la întâlnire, intenţia social-democraţilor de a nu face declaraţii acuzatoare sau care să lezeze partenerii de opoziţie, precum şi intenţia de a nu răspunde la astfel de declaraţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici