Dragnea: Blaga şi-a luat-o de la Băsescu, iar miniştrii Finanţelor şi Muncii sunt Stan şi Bran

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Congresul TSD, că fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, "şi-a luat-o" de la preşedintele Traian Băsescu, iar miniştrii Finanţelor şi Muncii sunt Stan şi Bran.

27 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Blaga şi-a luat-o de la Băsescu, iar miniştrii Finanţelor şi Muncii sunt Stan şi Bran

Dragnea: Blaga şi-a luat-o de la Băsescu, iar miniştrii Finanţelor şi Muncii sunt Stan şi Bran (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Dragnea a spus că miniştrii de Finanţe şi al Muncii sunt asemeni lui Stan şi Bran, unul spunând "o să", iar celălalt "nu s-a discutat încă".

"Aţi văzut pe Stan şi Bran? Ministrul Finanţelor şi al Muncii ştiu doar «o să» sau «nu s-a discutat încă». Când unul spune «o să», şi celălalt «nu s-a discutat încă» pierdem câte 600 de Euro pe secundă". a mai spus Dragnea.

El a arătat, însă, că cei doi miniştri la care s-a referit nu mai sunt, din această cauză, cascadorii râsului, ci sunt cascadorii plânsului.

Dragnea mai crede că fostul ministru de Interne, Vasile Blaga "şi-a luat-o" de la preşedintele Băsescu

"Aţi văzut clipul acela: ia de la mama, de la tata, ia de la Băsescu. Nimeni nu mai are curaj să ia de la Băsescu, pentru că aţi văzut ce iese. Ultimul exemplu este Vasile Blaga care şi-a luat-o. Nu avea legătură cu mitingul poliţişti, avea legătură cu faptul că nu reuşise să rezolve toată conducerea PD", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici