Dragnea: Candidatura lui Orban la Capitală ne avantajează. A obţinut 11-12% data trecută

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că social-democraţii sunt avantajaţi de candidatura liberalului Ludovic Orban la Capitală, pentru că acesta ar avea un capital electoral scăzut în Bucureşti, aşa cum a demonstrat la scrutinul din 2008.

308 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Candidatura lui Orban la Capitală ne avantajează. A obţinut 11-12% data trecută

Dragnea: Candidatura lui Orban la Capitală ne avantajează. A obţinut 11-12% data trecută (imagine: Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

''Candidatura domnului Orban nu că ne bucură, dar ne avantajează. E un candidat care a obţinut un scor foarte mare, nu mai ştiu 11-12%, odată, când a candidat. Deci este un contracandidat serios, adică fără discuţie'', a declarat Liviu Dragnea.

Referitor la candidatul PSD pentru Bucureşti, liderul social-democrat a spus că va fi anunţat ''înainte de depunerea candidaturilor''.

''Noi o să anunţăm cât de curând. Aşa cum am spus, suntem în intervalul de două săptămâni, care încă nu s-a terminat'', a precizat el.

În cadrul şedinţei comisiei de unificare a PNL de luni deputatul Ludovic Orban a fost propus pentru a candida la Primăria Bucureşti, înlocuindu-l astfel pe europarlamentarul Cristian Buşoi.

Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi s-a retras după o discuţie avută cu liderii PNL din Bucureşti şi de la nivel central, discuţie purtată pe baza unei analize sociologice.

Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a susţinut că, potrivit sondajului de opinie, Ludovic Orban şi Cristian Buşoi au obţinut scoruri egale, iar deciza a fost una politică şi colegială care a plecat de la premisa "cele mai bune şanse pentru câştigarea Primăriei Capitalei".

"Stau umăr la umăr în marja de eroare, în jurul cifrei de 30%, prin urmare a fost o decizie obiectivă, dar plecând în acelaşi timp şi de la şansele pe care credem că le are unul şi celălalt, împreună, în această bătălie", a precizat Cătălin Predoiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici