Dragnea: Ce am făcut în celelalte campanii, fac şi acum dacă rămân liber; sper să rămân liber

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu a comis nicio infracţiune la referendumul de demitere a lui Traian Băsescu din 2012 şi că ce a făcut în atâtea campanii electorale face şi acum şi va face în continuare dacă va rămâne liber, el precizând că speră să rămână liber.

238 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Ce am făcut în celelalte campanii, fac şi acum dacă rămân liber; sper să rămân liber

Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Nu mi-e frică, pentru că nu are de ce să-mi fie frică. Ce am făcut în atâtea campanii electorale fac şi acum şi o să fac şi în continuare dacă o să rămân liber. Sper să rămân liber”, a spus Dragnea, la TVR.

El a spus că dosarul privind referendumul se află în instanţă, în faza audierii martorilor.

Dosarul e în instanţă. Aproape lunar sunt audiaţi martori. Pe 3 septembrie a fost ultimul termen, pe 3 octombrie e următorul. Mi s-a spus nu sunt obligat să vin la aceste termene când sunt audiaţi martorii, merg avocaţii mei”, a spus Dragnea.

El a arătat că nu a comis nicio infracţiune la referendum.

Eu la referendum nu am comis nicio infracţiune. Sunt acuzat că am convins lumea să vină la vot, dar asta face toată lumea pe tot globul. Infracţiuni au comis cei care au instigat lumea să nu vină la vot, dar acolo Parchetul nu s-a sesizat”, a mai spus Dragnea.

Instanţa supremă a înregistrat în 7 octombrie 2013 dosarul "Fraudă la referendum", în care au fost trimişi în judecată Liviu Dragnea şi alte 74 de persoane, iar judecarea cauzei a început în 15 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici