Preşedintele PSD, Dragnea: Cei care vor merge cu mine vor fi oameni curajoşi, iar ceilalţi laşi şi fricoşi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, că cei care vor rămâne alături de el vor fi oameni curajoşi, iar ceilalţi ”vor fi nişte laşi, nişte fricoşi”, el ţinând să le mulţumească parlamentarilor PSD că ”puterea şi curajul" de care au dat dovadă în ultimele luni.

1449 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD, Dragnea: Cei care vor merge cu mine vor fi oameni curajoşi, iar ceilalţi laşi şi fricoşi

Dragnea: Cei care vor merge cu mine vor fi oameni curajoşi, iar ceilalţi laşi şi fricoşi

”Eu nu am nicio ezitare. Eu merg înainte fără ezitare. Cei care vor dori să meargă cu mine vor fi oameni curajoşi. Cei care nu vor dori să meargă cu mine înseamnă că vor fi nişte laşi, nişte fricoşi. Aici nu e vorba de mine. Eu sunt o ţintă importantă, care o dată dată la o parte poate să înceapă principiul dominoului. Le mulţumesc tuturor (parlamentarilor – n.r.), public, pentru puterea şi curajul de care au dat dovadă în aceste luni. Au rezistat la ameninţări, la jigniri, la îmbrânceli, la ameninţări. Şi deputaţii, şi senatorii PSD. Public le exprim respectul meu pentru tot ceea ce au făcut, pentru că împreună am reuşit să adoptăm ceea ce părea imposibil – modificarea legilor Justiţiei şi a codurilor. Părea imposibil”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

El a făcut referire şi la susţinerea pe care trebuie să o primească din partea guvernului, dar şi din partea partenerilor de la ALDE.

”Dacă Guvernul, premierul, membrii cabinetului, partenerii de coaliţie vor avea acest curaj, să facem tot ce ne-am angajat. Este pentru prima data când avem şanse reale să punem în practică un program de guvernare complet, nu bucăţele, să nu mai lăsăm loc de şantaj”, a adăugat liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici