Dragnea: Codul etic al USL este aproape finalizat

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, marţi, că un cod etic care să stabilească sancţiuni pentru eventualitatea în care un membru USL îşi atacă un coleg din cadrul alianţei este aproape finalizat.

162 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Codul etic al USL este aproape finalizat

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea (Imagine: Bogdan Stamatin /Mediafax Foto)

Dragnea a declarat că protocolul USL este într-un stadiu avansat, iar săptâmâna viitoare vor fi finalizate toate amendamentele legate de "angajamentele politice ale USL pentru modificarea Constituţiei, pentru regionalizare, pentru descentralizare, pentru marile proiecte de investiţii şi pentru marile proiecte economice ale Guvernului".

În acelaşi timp, Dragnea a subliniat că este aproape finalizat şi codul etic.

"Este aproape finalizat un cod etic care să stabilească posibilitatea de acţiune în cazul în care un membru USL atacă celălalt partid sau ceilalţi colegi din USL. Acest cod etic va stabili care sunt mecanismele prin care USL va reacţiona, dar conform procedurilor statutare, pentru că niciun partid nu poate să acţioneze în afara Statutului său", a explicat Liviu Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici