Dragnea confirmă că a mers la Ţebea cu elicopterul: A fost plătit de mine, persoană fizică | VIDEO în articol

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, marţi, răspunzând unei întrebări, că a mers la Ţebea cu elicopterul, el menţionând că a achitat personal contravaloarea zborului şi că foloseşte acest mijloc de transport pentru siguranţă.

1670 afișări
Imaginea articolului Dragnea confirmă că a mers la Ţebea cu elicopterul: A fost plătit de mine, persoană fizică | VIDEO în articol

Dragnea confirmă că a mers la Ţebea cu elicopterul: A fost plătit de mine, persoană fizică (sursa: Vremea Nouă)

Dragnea a fost întrebat, marţi, dacă a fost la Ţebea cu un elicopter şi dacă zborul a fost achitat de PSD.

„Da. (...) A fost plătit de mine, persoană fizică”, a răspuns Dragnea, el evitând să spună şi care a fost contravaloarea zborului.

„Ei, asta-i bună... nu vreau să stric piaţa”, a spus liderul PSD când a fost întrebat despre costuri.

Întrebat de ce merge cu elicopterul, Dragnea a răspuns: „Pentru siguranţă. După părerea mea, e unul dintre cei mai buni piloţi din ţară”.

"Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a venit şi a plecat de la Ţebea cu un elicopter privat, al firmei Cobrex Trans, din Braşov. Liderul social-democrat a evitat, astfel, traficul infernal. E drept, pe bani mulţi. Sursele noastre au declarat că zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la Bucureşti este parcurs în peste o oră şi jumătate. La un calcul simplu, aproape 5.000 de euro a cheltuit Liviu Dragnea pe transportul dus-întors", a scris publicaţia locală Glasul Hunedoarei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici