Dragnea dă semnalul că modificarea Codurilor se va face de către Parlament: Trebuie să lucreze. A fost păcălit de către Guvern

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, întrebat dacă Parlamentul va modifica proiectele Codului penal şi Codului de procedură penală, că Legislativul a luat o pauză pentru a fost păcălit de către Guvern, însă acum îşi va relua atribuţiile.

1433 afișări
Imaginea articolului Dragnea dă semnalul că modificarea Codurilor se va face de către Parlament: Trebuie să lucreze. A fost păcălit de către Guvern

Dragnea dă semnalul că modificarea Codurilor se va face de către Parlament: A fost păcălit de către Guvern

Chestionat dacă vor fi modificate codurile penale de către Legislativ, Liviu Dragnea a răspuns: „Da, Parlamentul trebuie să lucreze. A luat o pauză, fiind păcălit de către Guvern, şi acum o să îşi reintre în atribuţii”.

Tot miercuri, Tudorel Toader a spus, întrebat în legătură cu declaraţia lui Liviu Dragnea potrivit căreia PSD a fost păcălit de ministrul Justiţiei prin neadoptarea unei OUG de modificare a codurile penale, că este „o afirmaţie cam severă, iar eu nu îmi permit să dau un răspuns pe măsură”.

Ministrul Justiţiei a explicat că proiectele Codului penal şi Codului de procedură penală pot fi modificate mai rapid de Parlament, dacă sunt în procedură de urgenţă, decât printr-o OUG.

La începutul săptămânii Liviu Dragnea spunea că dezbaterile pe modificarea codurilor penale trebuie reluate săptămânile viitoare în Parlament, susţinând că partidul a fost păcălit de ministrul Tudorel Toader, care a provocat, prin declaraţii, un scandal "până la cer" şi apoi nu dat ordonanţele.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost miercuri în localitatea Colibaşi, judeţul Giurgiu, alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea, locul de unde a pornit Programul de Tomate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici