Dragnea, despre creşterea inflaţiei: Cred că mâine îi trimit scrisoarea lui Isărescu. Verific să nu fie vreo greşeală gramaticală

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că probabil marţi îi va trimite scrisoarea guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, pe tema creşterii inflaţiei, demers în urma căruia afirma săptămâna trecută că se aşteaptă să primească nişte răspunsuri.

1309 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre creşterea inflaţiei: Cred că mâine îi trimit scrisoarea lui Isărescu. Verific să nu fie vreo greşeală gramaticală

Dragnea, despre creşterea inflaţiei: Cred că mâine îi trimit scrisoarea lui Isărescu. Verific să nu fie vreo greşeală gramaticală

”Cred că mâine o s-o trimit. Astăzi vreau să mă uit din nou, să nu fie vreo... greşeală gramaticală”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a mai spus că a redactat scrisoarea împreună cu experţi ”foarte buni”, refuzând să dea numele acestora.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, săptămâna trecută, dacă nu este îngrijorat de creşterea inflaţiei, el arătând că îi va transmite o scrisoare pe această temă guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, de la care aşteaptă să primească nişte răspunsuri.

Solicitat să comenteze faptul că România a înregistrat cea mai mare inflaţie din ultimii ani, respectiv 4,3% în ianuarie, şi întrebat dacă nu e îngrijorat, Dragnea a răspuns: „Da. E bine să întrebaţi şi BNR”.

„Eu o să trimit o scrisoare domnului guvernator cu nişte puncte de vedere adunate de la mai mulţi specialişti şi din partea mea. Şi vreau să primesc nişte răspunsuri. Nu vreau să discut acum pe genunchi pentru că e un subiect foarte important. Aş vrea să văd şi care a fost implicarea BNR în asta pentru că este o chestiune foarte serioasă”, a adăugat Dragnea.

Întrebat dacă apreciază că BNR ar fi vinovată de acest lucru, Dragnea a răspuns: „Doamne fereşte, nu, dar trebuie nişte răspunsuri”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici