Dragnea, despre declaraţia lui Băsescu potrivit căreia îi va "dezbrăca public" pe unii candidaţi la prezidenţiale: Poate să dezbrace pe cine place

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, referitor la afirmaţiile lui Traian Băsescu că va "dezbrăca" anumiţi candidaţi la preşedinţie, că acest gen de ameninţări nu pot caracteriza un preşedinte de ţară, el adăugând că numai dacă era "un anume candidat" putea să-l dezbrace.

145 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre declaraţia lui Băsescu potrivit căreia îi va "dezbrăca public" pe unii candidaţi la prezidenţiale: Poate să dezbrace pe cine place

Traian Băsescu (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

"Ce a zis Băsescu? Că are de gând să dezbrace candidaţii? Eu cred că numai dacă era un anume candidat putea să-l dezbrace. Nu cred că poate să-l dezbrace pe Victor Ponta. Restul, ăia pe care îi susţine, poate să îi dezbrace sau să se dezbrace singuri. Nu ne interesează prostiile pe care le spune Traian Băsescu", a spus el, întrebat despre afirmaţiile preşedintelui.

Social-democratul a menţionat că Victor Ponta este persoană publică "de atât de mult timp", are viaţa practic ca "o carte deschisă", orice român ştiind ce a făcut şi ce face Victor Ponta de dimineaţă până seara. "Poate alţii să aibă probleme", a opinat acesta.

"Pe de altă parte, genul ăsta de ameninţări nu poate caracteriza un preşedinte de ţară. Nu cred că un preşedinte de ţară în funcţie încă poate să facă asemenea afirmaţii, dar ăsta e stilul lui Traian Băsescu. Poate să dezbrace pe cine doreşte el, pe cine place", a continuat Liviu Dragnea.

Unii candidaţi la Preşedinţie au lucruri ascunse în CV şi au aparţinut "de anumite instituţii", lucruri pe care alegătorii trebuie să le ştie, a declarat, săptămâna trecută, preşedintele Traian Băsescu, subliniind că pe unii îi va "dezbrăca public".

"Pe unii dintre ei îi voi dezbrăca public, vă asigur de asta, pentru că, de exemplu, sunt candidaţi deja anunţaţi care au lucruri ascunse în CV-ul lor. Sunt lucruri pe care le tăinuiesc, nu le spun. Ori cetăţenii trebuie să ştie despre orice candidat tot. Tot ce-i important, nu vorbesc de relaţia din familie, nu se bagă nimeni în familia nimănui, în relaţiile private ale nimănui, dar când ai aparţinut de anumite instituţii şi nu-ţi treci în CV şi vrei să devii preşedintele României, acest lucru n-ai voie să-l faci", a afirmat Traian Băsescu, la B1TV.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici