Dragnea despre ofiţerul acoperit: Nu mă interesează că e Zgonea, Tudose. În primul rând Tudose nu e

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că nu crede că deputatul PSD Mihai Tudose este ofiţerul acoperit care vrea să preia puterea în PSD la care se referă fostul premier Victor Ponta.

3102 afișări
Imaginea articolului Dragnea despre ofiţerul acoperit: Nu mă interesează că e Zgonea, Tudose. În primul rând Tudose nu e

Dragnea despre ofiţerul acoperit: Nu mă interesează că e Zgonea, Tudose. În primul rând Tudose nu e

"După ce am văzut declaraţia lui Victor m-am tot gândit. Nu ştiu dacă sunt, nu cred că sunt. Pot fi membri, nu numai în PSD, şi în alte partide care de-a lungul anilor, ocupând diverse poziţii publice guvernamentale au relaţionat în mod instituţional cu serviciile, dar în mod instituţional. E firesc, primesc informări, primesc avertizări, primesc opinii ceea ce e foarte bine, dar de aici până la a spune că unul din ei este ofiţer acoperit mie mi se pare cale lungă. Eu sper să nu fie aşa pentru că ar fi foarte grav. Nu mă interesează că e vorba de Zgonea, de Tudose sau de altcineva. În primul rând, Mihai Tudose nu cred că e", a spus Dragnea la Antena 3.

De asemenea, liderul PSD a spus că preşedinţii Comisiilor de control asupra serviciilor din Parlament trebuie să-i audieze pe toţi cei care au informaţii în acest sens şi că Victor Ponta trebuie să dea detalii dacă le are.

"Am citit şi eu ce-a zis Victor. Dacă are informaţii, să le dea. Eu cred că Georgian Pop şi ceilalţi preşedinţi de comisii de control asupra serviciilor SRI, SIE şi altele ce mai sunt pe la Interne, pe la Armată să-i cheme acolo pe toţi cei care au informaţii pentru că doar pe declaraţii publice nu ştiu ce poţi face. Astea sunt afirmaţii destul de grave şi astea trebuie documentate, verificate", a conchis Liviu Dragnea.

Problema ''ofiţerilor'' din PSD a fost ridicată de Victor Ponta după sentinţa definitivă primită de Liviu Dragnea.

''Pentru că am văzut interpretarile din presă vreau să precizez că atunci când am scris de 'ofiţerii' care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!'', a precizat Ponta pe Facebook ulterior publicării mesajului în care îi cerea lui Liviu Dragnea să rămână la conducerea PSD pentru a-l feri de ofiţerii acoperiţi sau nu care urmăresc să preia puterea în partid.

Presa a speculat că Mihai Tudose ar fi cel vizat, având în vedere că ar face parte din tabăra lui Valeriu Zgonea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici