Dragnea, despre prezenţa sa la Palatul Cotroceni: Viaţa bate filmul, era incorect să nu vin

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, explicând prezenţa sa la consultările cu preşedintele Iohannis privind desemnarea unui nou premier, după ce anunţase că nu va mai veni la Palatul Cotroceni în acest mandat, că „viaţa bate filmul” şi că era incorect să nu vină.

2046 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre prezenţa sa la Palatul Cotroceni: Viaţa bate filmul, era incorect să nu vin

Dragnea, despre prezenţa sa la CONSULTĂTILE cu Iohannis în pofida promisiunii de a boicota Palatul Cotroceni: Viaţa bate filmul, era incorect să nu vin

„Se mai întâmplă. Atunci când am spus nu mi-am imaginat că vom mai avea consultări până la finalul mandatului pe această temă (desemnarea unui nou premier, n.r.), dar viaţa bate filmul”, a spus Dragnea.

„Am discutat cu colegii mei şi era incorect din partea mea să nu vin să prezint eu personal propunerea (în persoana Vioricăi Dăncilă, votată de CExN al PSD şi susţinută şi de ALDE, n.r.) preşedintelui României”, a adăugat Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, marţi, că s-a răzgândit şi că merge, totuşi, miercuri la Cotroceni pentru a participa la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis privind propunerile de premier.

„Da, am spus că nu voi mai merge niciodată la Cotroceni în actualul mandat, dar când am spus-o nu m-am gândit că o să mai fie nevoie să mergem la o nouă rundă de consultări”, a precizat Dragnea, marţi, după ce CExN a decis să o susţină pe europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă ca propunere de premier din partea formaţiunii.

„Deci eu o să merg. O să meargă cu mine domnul Marian Neacşu şi o să discutăm cine este al treilea coleg care merge cu noi. O să mergem trei, noi şi doi colegi de la ALDE”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a spus în octombrie 2017 că nu va mai merge la Cotroceni cât va fi Klaus Iohannis preşedinte, pentru că, în opinia sa, şeful statului este implicat politic.

„Nu vreau să mai merg la Cotroceni decât după alegerile prezidenţiale şi ăsta nu este un moft. Nu mai cred în neimplicarea politică a preşedintelui Iohannis. Îl rog să nu se mai refere la PSD niciodată, pentru că nu e treaba dumnealui. Dacă vrea vreodată să vorbească despre PSD, se poate face membru de partid şi să-şi dea cu părerea despre PSD”, a spus Dragnea la acel moment, care a survenit crizei din PSD generate de solicitarea premierului Mihai Tudose ca miniştrii Rovana Plumb să Sevill Shhaideh să plece din Guvern din cauza problemelor în Justiţie.

CExN PSD a votat, marţi, în unanimitate, ca Viorica Dăncilă să fie propunerea PSD pentru premier, după ce premierul Mihai Tudose a demisionat ca urmare a retragerii sprijinului politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici