Dragnea, despre revenirea fostului ministru anchetat de DNA, Rovana Plumb, în Guvern: Sar gardienii statului de drept dacă spun ce gândesc

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, luni, dacă Rovana Plumb va face parte din Guvern şi cum vede faptul ca miniştrii anchetaţi de DNA să facă parte din Executiv, el arătând că, dacă va spune ceea ce gândeşte, vor sări „gardienii statului de drept” să-l acuze că influenţează justiţia.

742 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre revenirea fostului ministru anchetat de DNA, Rovana Plumb, în Guvern: Sar gardienii statului de drept dacă spun ce gândesc

Dragnea, despre revenirea fostului ministru anchetat de DNA, Rovana Plumb, în Guvern: Sar gardienii statului de drept dacă spun ce gândesc

„Dacă mă lansez într-o analiză şi dacă aş spune exact ce gândesc, bineînţeles că vor sări foarte mulţi, şi dintre dumneavoastră, şi dintre aşa-zişii gardieni ai statului de drept că influenţez justiţia”, a răspuns Dragnea.

„Dar nu i-am văzut sărind când procurorul general ameninţă public CCR, când alţi domni şi doamne îşi dau cu părerea şi fac presiuni pe justiţie. Chiar nu mai e nevoie să-mi dau eu cu părerea pentru că deja în spaţiul public se descifreză această acţiune, care din păcate nu e singulară”, a adăugat Dragnea.

Surse politice au precizat, anterior, că este posibil ca Rovana Plumb să revină în Guvern pe postul de vicepremier fără portofoliu. Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh au demisionat din Guvernul Tudose, în octombrie, ca urmare a unei anchete DNA.

DNA a cerut, recent, instanţei supreme redeschiderea unui dosar pe numele vicepremierului Paul Stănescu, care vizează fapte din 2010, dosarul fiind anchetat anterior de DNA Craiova şi închis în 2013. Primul termen va avea loc pe data de 25 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici