Dragnea despre Ungureanu: Există adevăruri nespuse, e obligatoriu să se dea informaţia completă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că ”există adevăruri nespuse” în ceea ce priveşte motivele demisiei lui Mihai Răzvan Ungureanu de la şefia SIE, subliniind că ”este obligatoriu să se dea informaţia completă” pentru a se risipi ”întrebările şi suspiciunile”.

1164 afișări
Imaginea articolului Dragnea despre Ungureanu: Există adevăruri nespuse, e obligatoriu să se dea informaţia completă

Dragnea despre Ungureanu: Există adevăruri nespuse, e obligatoriu să se dea informaţia completă

”Noi stăm şi ne uităm şi vedem că există acolo adevăruri nespuse care sigur că sunt seminţe pentru tot felul de scenarii. Este obligatoriu să se dea informaţia completă pentru că nu este un serviciu personal al cuiva, nu este în subordinea personală a cuiva, este un serviciu al României”, a declarat social-democratul.

El a spus că a vorbit cu Ungureanu la telefon imediat după apariţia în presă a informaţiei despre demisie. ”Ca şi dumneavoastră am aflat din presă (despre demisie, n.r.). Am postat pe Facebook punctul meu de vedere şi la câteva minute m-a sunat domnul Ungureanu, probabil că a văzut postarea mea, şi mi-a spus că motivul demisiei îl reprezintă numai starea de sănătate care nu e bună, nu este altceva. I-am urat multă sănătate şi i-am spus că sper şi eu să nu fie alt motiv”, a povestit Dragnea.

Liderul PSD a susţinut că a înţeles din discuţia cu fostul şef SIE că inclusiv preşedintele Klaus Iohannis urma să spună public că motivul demisiei este starea de sănătate a lui Ungureanu, lucru care nu s-a întâmplat însă, ”ba dimpotrivă”.

Dragnea a subliniat că se aştepta măcar la explicaţii publice din partea lui Ungureanu însuşi. ”Prima mea reacţie a fost: <<bănuiesc că o să prezentaţi într-o conferinţă de presă care a fost motivul demisiei>>. Am înţeles că nu va face conferinţă de presă. Sigur că iar se nasc şi de aici semne de întrebare şi suspiciuni”, a mai adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici