Dragnea, despre Victor Negrescu: Un tânăr bun în care eu investesc în continuare încredere

Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, despre Victor Negrescu, fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, care a demisionat cu două luni înainte ca România să preia Preşedinţia Consiliului UE, că îi pare rău că a plecat din Guvern, însă are încredere în continuare în acesta.

648 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre Victor Negrescu: Un tânăr bun în care eu investesc în continuare încredere

Dragnea, despre Victor Negrescu: Un tânăr bun în care eu investesc în continuare încredere

„Guvernul României este foarte bine pregătit (în privinţa preşedinţiei Consiului Uniunii Europene - n.r.). Aici a avut un rol Victor Negrescu cât a stat. Îmi pare rău că a plecat, îi pare şi lui rău. Asta e! Când eşti tânăr, mai faci gesturi şi fără să te consulţi. Dar e un tănâr bun în care eu investesc în continuare încredere”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă susţinută, sâmbătă, la Reşiţa.

La evenimentul la care a fost aleasă Luminiţa Jivan la şefia filialei PSD Caraş-Severin, Liviu Dragnea a spus că Victor Negrescu a muncit foarte mult la preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către România, însă crede că „nici el nu ştie” de ce a demisionat din Guvern.

Victor Negrescu a demisionat din Guvernul Dăncilă cu mai puţin de două luni înainte ca România să preia Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Acesta era responsabil cu proiectul de pregătire şi exercitare a preşedinţiei rotative a Consiliului UE de către România şi a fost înlocuit la minister de George Ciamba.

Social-democratul este susţinut de organizaţia PSD Alba pentru a candida la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici